Caută
  • Sorana - TOMAMI

Zi BUNVENIT mancarii sanatoase!

Mica plantatie biologica de MICROGREENS din Bucurestiului

Microplantele sunt de 40 de ori mai concentrate decat planta matura! Ele sunt o noua categorie de plante comestibile, considerate Superfoods. Ele ajuta atat la mentinerea si imbunatatirea organismului uman cat si la prevenirea cancerului sau a tumorilor. Gustul si aroma sunt mult mai intense decat la plantele mature, ceea ce le face ideale pentru gastronomie.

 

Suntem pregatiti sa fim un partener de incredere!

Nimic nu este usor, insa cu rabdare si persistenta am reusit sa punem la punct un laborator de productie de toata isprava si de care suntem extrem de mandrii. Am capatat deci increderea necesara pentru a face afirmatia ca produsele TOMAMI au o calitate superioara. Ne-am straduit sa gasim si noi la randul nostru parteneri de incredere pentru a garanta o productie continua si fara intarzieri.


Intr-o productie de microplante ai nevoie de

  • substrat de crestere

  • seminte

  • hrana pentru buna germinare si dezvoltare

Pentru fiecare din punctele de mai sus suntem echipati pe termen lung cu produse certificate BIO si ECO lable. Desi marca TOMAMI nu este INCA certificata, are la baza materie prima de cea mai buna calitate! Producem in substrat de cocos bio, din seminte organice si le hranim numai cu substante naturale. Cum spuneam, nu a fost usor sa punem la punct toate aceste aspecte, insa partenerii pe care i-am ales vor fi unii pe viata. Am luat legatura cu ei explicandu-le pas cu pas intentiile noastre. Ei fiind frumos surprinsi de filosofia de baza a marcii TOMAMI, ne-au incurajat si ne-au sustin in ceea ce vrem sa construim. Numai asa ne-am fi putut uni fortele, prin colaborare, viziuni comune si bineinteles din iubirea pentru agricultura.

 

Acestea fiind spuse, ne dorim foarte mult sa primim vizite, sa impartasim o mica parte din productie cu cei curiosi, sa cunoastem si sa ne facem cunoscuti. Se spune, vorba lunga saracia omului ; pe scurt, TOMAMI si-a deschis portile!


Iar pentru cei care vor sa exploreze mai mult ...7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate