Caută
  • Sorana - TOMAMI

La multi ani 'TOMAMI'

Actualizată în: 2 aug. 2021


De multa vreme ne-am dorit sa punem in practica pasiunea noastra pentru agricultura transmisa de catre parintii nostri. Deja din copilarie am fost invatati despre importanta unui regim alimentar nu numai sanatos si echilibrat, cat si alegerea produselor cultivate sau procesate în mod etic si corect. Nu este indeajuns sa mananci o rosie si sa te declari invingator, ci trebuie sa te asiguri ca acel produs, in cazul nostru, rosia, are toti nutrienti pe care ar trebui sa-i aibe si de care corpul tau are nevoie!

Dupa mult efort depus in cercetare si experimentare, iata ca in luna ianuarie din anul 2021 se naste 'Tomami' iar cum spune proverbul 'mai bine mai tarziu decat niciodata' !!

Tomami este nu numai un brand care se focuseaza pe o productie de microplante, ci reprezinta si imaginea a unui stil de viata echilibrat si correct atat fata de sine cat si fata de ambientul si comuniatea din care face parte. Exact asa vedem noi viitorul: o dezvoltare calitativa! Se naste deci un brand ca si identitatea unei comunitati, nu a unui produs. Tocmai din acest motiv am decis sa ne deschidem portile pe timp de pandemie - un regim sanatos va contribui la un sistem imunitar puternic.


Microplantele sunt verdeturi sau legume care au o explozie de nutrienti, gusturi si arome. Ele sunt o concentratie colosala a ceea ce va urma sa se dezvolte ulterior in planta finala. Ele au fost descoperite de fapt de abia in anii '80 insa la nivel stiintific sunt evidente benificiile lor. Se poate adauga chiar la o tendinta 'hispter' dar totusi nu am vrut sa ignoram importanta lor in bucataria oricui si ca urmare la contribuirea unei comunitati sanatoase si cu un sistem imunitar de neinvins.


Desigur, o mare parte din convingerea ca microplantele sunt importante in alimentatia cotidiana, au fost parintii Toma. Mama si tata dau intotdeauna sfaturile cele mai bune ... bine, in cazul nostru, au avut si notuinile necesare - ambii fiind ex-profesori de biologie in mod special experti in genetica plantelor. Si de parca asta nu a fost in deajuns, ambii sunt si autori + co autori de nenumarate carti / manuale / articole / dictionare publicate in domeniul biologiei. Dupa ani de lucru in cadrul invatamantului, parintii Toma sunt la pensie! Yay, asta inseamna ca pot supraveghea cultura de microgreens ori de cate ori va fi nevoie.

ps: mama a insistat la o galerie foto iar asta este tot ce pot face :)Astazi este ziua noastra si ne bucuram sa o impartasim cu tine.

La multi ani sanatosi impreuna, de acum in colo!

Si cum totul are un inceput, uite cum a fost cu Tomami


 

#birthday #happyday #tomami #microgreens #cotroceni #MadeInRomania

21 afișări0 comentarii