Hai sa facem cunostinta!

Familia Toma SRL se lanseaza in 2021 sub numele de 'TOMAMI'. 

Este vorba despre un Start-up infiintat de copiii Toma: Cosmin [fratele] si Sorana [sora]. La baza acestei activitati exista totusi o arma secreta: parintii Toma, amandoi ex-profesori si experti in genetica plantelor. 

Pasiunea parintilor nostri pentru natura si agricultura, ne-a determinat sa dam viata acestui proiect. Tomami este mai mult decat un urban farming, este mai mult decat un bio farming, vrem ca Tomami sa fie si sa se dezvolte ca si o comunitate din care am vrea ca si tu sa faci parte.

Intre timp, la ora de bio,  Microgreens [aka. Micrplante] sunt mini-legume sau mini-verdeturi culese imediat dupa aparitia si dezvolaterea completa a frunzelor cotiledon/oane [aka. frunze primordiale] + un set de frunze sucndare partial dezvoltate. Microplantele pot fi cultivate dintr-o vasta game de verdeturi, legume sau alte tipuri de plante iar inaltimea lor poate varia intre 3 si 8cm. Microplantele sunt de 40 de ori mai concentrate decât leguma matura datorita prezenta frunzelor cotiledoane. Acestea constituie un organ de depozitare a noii plante. Microgreens sunt folosite in mod special ca si supliment alimentar, insa sunt adaugate in diverse retete si pentru intensificarea texturei & gustului.

Am ales productia biologica

Toate produsele noastre sunt cultivate fara chimicale si cu materie prima controlata! Insa nu se termina aici, pentru a fi cu adevarat o productie ecologica, vom include o abordare sistemica, o etica ambientala cu:

  •  zero deseuri,

  • fara risipa [materie prima, energie, apa etc.], 

  • protectia si promovarea drepturilor omului la locul de munca, 

  •  respectând întotdeauna recomandarile si legile autoritatilor locale

Tomami va fi certificat BIO - am declansat procesul si vom fi in curand recunoscuti de autoritati ca si un BIO-Label. Goal-ul nostru pentru 2022!!

⇩ Uite cum a inceput totul ⇩ 

Pentru ce va urma, aboneaza-te la canalul nostru de YouTube

  • YouTube
 
 
pp.jfif

COSMIN

- fratele -

Fondator TOMAMI

TOMAMI nu este  prima sa infiintare de societate. Inainte ca internetul sa devina un bun universal, a construit de la zero doua retele de internet: Cotroceni & Vitan. Precum si Tomami, firma de internet provider s-a nascut din pasiunea sa pentru technologie si vointa lui de a oferii comunitatii locale noi oportunitati si servicii.

 

Studii: Absolvant in Informatica manageriala la Facultatea Romano-Americana din Bucuresti - RO

Hobbies: New Technologies, Fifa, Crypto Currencies, Healty food - Microgreen